Veelgestelde vragen

Antwoord op al je vragen!

Toegang is enkel voor 16 jaar en ouder. Het is verplicht om je bij de ingang van het evenement te identificeren.

Spuitbussen en parfumflesjes onder druk zijn verboden. Deodorant-rollers zijn wel toegestaan. Het meenemen van eigen eten en drinken is in principe verboden, mocht je echter een specifiek dieet volgen of een bepaalde allergie hebben, dan mag je hier eigen etenswaren voor meenemen. Dit moet je wel kunnen aantonen met een doktersverklaring. Ten slotte hanteren we een zero-tolerance-beleid. Dat betekent dat je indien je in het bezit bent van soft- of harddrugs overgedragen kan worden aan de politie.

Stuur de eerstvolgende werkdag een mail naar info@summerfestivals.nl met een beschrijving van je spullen en voeg je contactgegevens toe aan de mail. Vaak vinden wij spullen terug na afloop van een evenement. Gevonden bankpassen of identificatiebewijzen die wij niet bij de rechtmatige eigenaar terug kunnen krijgen worden overgedragen aan de politie.

Op het evenement is het mogelijk om munten te kopen met pin- en cash. Wij adviseren om zoveel mogelijk te pinnen om de snelheid van de muntverkoop te garanderen.

Tijdens Summer Festival zijn er lockers aanwezig, deze kun je huren!

Een geprinte versie van je ticket is niet langer een must, we kunnen de tickets vanaf je telefoon scannen!

Geen zorgen, wij vinden ‘m voor je terug! Je kunt ons een bericht sturen naar ons Facebook of Instagram account. Daarnaast kun je ons ook mailen: Info@summerfestivals.nl